Yves Rocher, Men Energy

Yves Rocher dedica o gama completa de ingrijirii tenului - Energie Homme/ Men Energy. O formulă adaptată tenului exigent al bărbaÈ›ilor, ce asociază extractele de Guarana È™i de Cătină, două superfructe cu acÈ›iuni anti-oboseală È™i anti-îmbătrânire. Guarana este, în zilele noastre, planta ce conÈ›ine cea mai ridicată concentraÈ›ie de cafeină. Extractul său permite stimularea pielii, pentru un efect redinamizant imediat. Extractul de Cătină este concentrat în fitosteroli È™i permite relansarea sintezei celor 3 substanÈ›e cheie ale dermei: colagen, elastină È™i acid hialuronic. PerformanÈ›e puternice anti-îmbătrânire care au făcut obiectul unui brevet  exclusiv Yves Rocher.


Cremă anti-îmbătrânirea tenului [X4], Flacon-pompă 50 ml – 99 lei
Ridurile sunt instantaneu netezite, iar tenul este perfect hidratat și are un aspect mai ferm. O cremă bogată, non-grasă, pentru o absorbție ultra-rapidă.

Gel dezincrustant revitalizant, Tub 100 ml – 45 lei
Un ten curățat în profunzime și plin de energie dintr-un singur gest, datorită Gelului dezincrustant revitalizant, îmbogățit cu extract de Guarana, cu proprietăți dinamizante. Micro-bile din bambus și mentol, pentru purificarea și revitalizarea tenului.

Gel pentru revitalizarea tenului, Flacon-pompă 50 ml – 69 lei
Pentru un ten hidratat pe toată durata zilei și pentru îndepărtarea semnelor de oboseală. O formulă îmbogățită cu ulei de susan, pentru un ten catifelat, cu senzație de confort.

Roll-on pentru detensionarea zonei ochilor, Tub roll-on 15 ml – 80 lei
O formulă îmbogățită cu extract de Guarana pentru revitalizarea zonei ochilor și cu extract de Cătină, cu proprietăți anti-îmbătrânire. Ridurile din zona conturului ochilor sunt netezite, semnele de oboseală sunt vizibil atenuate. Capătul cu trei bile metalice oferă un masaj precis și eficient.

Produsele sunt disponibile in magazinele Yves Rocher.

Share this:

,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu