Adidas UEFA Champions League


In ultimii 30 de ani, adidas a sarbatorit cele mai importante evenimente de fotbal din lume prin lansarea unor parfumuri în ediÅ£ie limitata ÅŸi produse de îngrijire corporală create împreună cu sportivii. Ca o aniversare a acestor 30 de ani, adidas a făcut echipă cu cea mai importantă ÅŸi prestigioasă competiÈ›ie de cluburi de fotbal din lume, UEFA Champions League, pentru care lansează prima gamă de îngrijire în ediÅ£ie limitată. 
Parfumul, în ediţie limitată, este construit în jurul notelor de lămâie, cashmeran şi vanilie. Notele de top includ lămâia, lavanda şi frunzele de violetă, fiind urmate de notele de mijloc care dezvăluie arome de salvie, măr verde şi cashmeran. Vanilia, patchouli şi muşchiul de copac sunt notele de bază ale parfumului.
Ambalajele produselor din gamă surpind tradiţia acestui turneu cu accent pe premiul cel mare: trofeul UEFA Champions League. Acest trofeu care se înmânează echipei câştigătoare este recunoscut de fanii fotbalului din toată lumea datorită aspectului argintat şi a mărimii sale, dar şi a mânerelor supradimensionate. Grandoarea acestui trofeu este subliniată şi de culorile brandului competiției.
Noua gamă de produse include:
·         Deo spray 150ml: 13,6 lei
·         Apa de toaleta 100ml: 43,1 lei
·         After shave 100ml: 22,5 lei
·         Deodorant 75ml: 19,8 lei
·         Stick 51g: 13,5 lei
·         Gel de dus 250ml: 11,4 lei
·         Gel de dus 400ml: 15,7 lei


 Pentru mai multe informaÅ£ii accesaÅ£i swww.adidas.com/gamedayplus.

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu