Parfum de Craciun de la Coty

Pentru ca stiu ca inca sunteti in cautarea parfumului preferat pentru voi sau incercati sa gasiti un cadou pentru un prieten bun, va propun alte cutii de cadou care vin gata aranjate si in care pe langa parfum, mai gasiti si alt produs din aceeasi gama. Parfumurile fac parte din oferta companiei Coty, companie renumita pentru marci de parfumuri precum Clavin Klein, Cerruti sau Cavalli.

Calvin Klein este o marca foarte apreciata de barbati pentru ca parfumurile sunt intense si bine definite. Euphoria Man va propune o varianta de cadou, parfum ( EDT, 100 ml) si gel de dus, pret 320 lei.



Cerruti 1881 Bella Notte este parfumul aproape perfect pentru seara de Revelion, iti recomand chiar pentru tine acest pachet cadou pentru ca pe langa parfumul de 75 de ml (EDT) ai si doua tuburi de gel de dus de cate 75 ml fiecare. De ce doua tuburi de gel de dus? Unul pentru la tine acasa si unul pentru acasa la ea sau pentru calatorii. Pret pachet: 212 lei.

Just Cavalli For Him, Just Gold este parfumul pe care il vi purta cu succes intr-o seara in care stii sigur ca te vei distra pana in zori. Este de asemenea un mic cocktail afrodisiac care combina piperul negru, aroma intensa de cafea si aroma de vetiver. Pachetul cadou iti aduce parfumul ( EDP) de 75 de ml si gelul de dus de 75 ml. Pret: 332 de lei.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

2 comentarii: