Nivea Men, cadouri de Craciun

Nivea este un brand de incredere atunci cand vine vorba de ingrijirea de zi cu zi, iar cadourile de Craciun din acest an au fost gandite sa se potriveasca mai multor asteptari. Toate pachetele cadou se gasesc in supermarketuri.



Primul pachet pe care vi-l recomand este format dintr-o borseta eleganta in care aveti un deodorant roll-on Invisible Black & White si doua produse din gama Nivea Men sensitive, gelul de ras si aftershave balsam. Pretul: 50.36

Un pachet pentru ingrijirea esentiala: samponul Nivea Men Strong Power si deodorantul spray Invisible for Black & White. Pachetul costa 21.56 de lei.

Îngrijire din cap până în picioare!
NIVEA MEN Gel pentru ras Original ten normal
NIVEA MEN Gel de duÅŸ Original Care
NIVEA MEN Şampon anti-mătreaţă Power
Gelul de ras conţine agenţi de îngrijire hidratanţi şi vitamine ce previn uscarea pielii, astfel pielea rămâne îngrijită şi sănătoasă. Gelul de duş hidratează şi curăţă pielea eficient, oferind o senzaţie de relaxare şi piele îngrijită. Şamponul Strong Power curăţă delicat părul şi scalpul în fiecare zi. Îmbogăţit cu Minerale Marine, conferă părului rezistenţă şi un aspect sănătos.

Preţ: 30.59 RON

Piele sensibilă, bărbat puternic!
NIVEA MEN Gel pentru ras Sensitive ten sensibil
NIVEA MEN After Shave Balsam Sensitive ten sensibil
NIVEA MEN a creat gama de produse NIVEA MEN Sensitive, care calmează pielea iritată după bărbierit şi reduce sensibilitatea formulei speciale îmbogăţită cu Extract de Muşeţel, Vitamina E şi Provitamina B5.
Preţ: 36.57 RON

Ras fără urmă de iritaţii!
NIVEA MEN Gel pentru ras Silver Protect
NIVEA MEN After Shave Loţiune Silver Protect
Gama NIVEA MEN Silver Protect are o formulă avansată ce conţine ioni de argint, muşeţel şi provitamina B5, care asigură un bărbierit eficient şi fin, protejând pielea împotriva iritaţiilor cauzate de lama de ras.
Preţ: 30.08 RON

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu