Guess Night Access



Creat de parfumierii Takasago, Antoine Lie și Francis Kurkdjian, GUESS Night Access este un parfum oriental-lemnos din categoria fougère, potrivit bărbaţilor încrezători, mereu conectaţi, stăpâni peste fiecare noapte.
Aceşti bărbaţi nu sunt deloc introvertiţi: notele GUESS Night Access sunt sexy şi intime, atrăgându-i pe toţi cei din jur mai aproape. Puterea parfumului se simte încă din notele de vârf ce conţin şofran condimentat, Elemi cu savoare de citrice din Malaezia şi grapefruit din Florida. Notele de mijloc sunt picante şi senzuale, născute din amestecul de Geranium (Muşcată) verde şi calmele arome ale lemnului de cedru. Notele de bază formează un văl protector ce persistă pe piele, cu arome adânci de vanilie neagră, boabe pisate de tonka şi asprul patchouli, ce o vor face să-şi amintească de tine mult după ce miezul nopţii.


Note de vârf: şofran, elmi malaezian, grapefruit din Florida
Note de mijloc: Geranium (Muşcată), lemn de cedru
Note de bază: vanilie neagră, boabe de Tonka, Patchouli

Parfumieri: Antoine Lie ÅŸi Francis Kurkdjian, Takasago

 “GUESS Night Access este un parfum bărbătesc nou, captivant, lansat de brand. Notele lemnoase ÅŸi masculine au fost utilizate pentru a reda, într-o sticluţă de parfum, stilul de viaţă, fără îndoială sexy ÅŸi aventuros, al bărbatului GUESS”, spune Paul Marciano, Chief Executive Officer ÅŸi Creative Director, GUESS. “Puterea acestui parfum este de neoprit.”

Seducând camera:
Realizată de Mikael Jansson, campania publicitară GUESS Night Access înfăţişează energia dintre superbele modele GUESS, Goncalo Teixeria și Sandrah Hellberg, după o noapte de neuitat în oraş. Goncalo priveşte îndrăzneţ către cameră, sexualitatea şi magnetismul său radiind peste ecran. Cu luminile oraşului drept fundal, noaptea este a lui, iar ea este prinsă în vraja lui, cucerită de masculinitatea sa atât de seducătoare.

Noaptea abia începe…

GUESS NIGHT ACCESS EDT 30ml           170,07 lei
GUESS NIGHT ACCESS EDT 50ml           243,41 lei
GUESS NIGHT ACCESS EDT 100ml         293,38 lei

GUESS Night Access for Men este disponibil din Octombrie 2014.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu