David Beckham prezintă noul său parfum masculin, Classic Blue


PLAY IT BRIGHT, PLAY IT BLUE
Lucrurile clasice se reinventează întotdeauna, așa că la un an de la lansarea parfumului Classic, David Beckham vine cu o nouă variantă de parfum, îndrăzneț și carismatic: Classic Blue. Evocând stilul relaxat al lui David, Classic Blue aduce un twist intens și vivace parfumului original. 

Un adevărat style icon care mixează stilul clasic cu cel contemporan, David Beckham este recunoscut pentru lookul său dinamic, mereu surprinzător, fiind un adevărat trend setter. Inspirat de pasiunea lui David pentru modă, Classic Blue este un parfum elegant, dar îndrăzneț în același timp.
Cu note citrice și lemnoase, parfumul Classic Blue este expresia unui bărbat stilat și fresh. Parfumul se deschide cu un mix fructat de grepfrut și ananas, alături de frunze de violete. Notele de mijloc dezvăluie arome de salvie, mușcate si măr verde. Eleganța parfumului reiese din notele de bază, patchouli și mușchi de copac.

,,Îmi place să combin stilul clasic cu cel contemporan, iar asta m-a inspirat în crearea noului meu parfum, Classic Blue. Are o aromă atemporală, cu un feel modern și relaxat. Este un parfum luminos, puternic și masculin cu note citrice și lemnoase pentru bărbații sigur pe ei care vor să-și exprime stilul.’’ , a declarat David Beckham.

Design classic, cu un twist
Ambalajul Classic Blue este o reinterpretare a celui Classic, predominând nuanțele de albastru închis. Noul parfum are culoarea bleu deschis și iese în evidență prin sticla rotunjită. Capacul este albastru metalic, iar pe cutie este imprimat scheletul unui pește, pe un fond în diverse de nuanțe de albastru. Cu un mix de elemente clasice și actuale, ambalajul are un look sofisticat și vioi în același timp.

Campanie atrăgătoare de promovare
Fiind un model al bărbatului modern, David Beckham întruchipează cu succes spiritul Classic Blue în campania de promovare. Într-un costum albastru roial și cămașă, David apare într-o imagine în care se uită direct la cameră, într-un orizont nocturn.
Reiventează stilul clasic: noul Classic Blue by David Beckham
. CLASSIC BLUE BY DAVID BECKHAM

Clasicul se poate reinventa mereu. Este timpul pentru schimbare și pentru un nou parfum fresh și energizant, Classic Blue. Cu note citric și lemnoase, Classic Blue este expresia masculinității într-o formă proaspătă și stilată. Play it bright, play it blue!.  

Note de top:                grepfrut, ananas, frunze de violete
Note de mijloc:            salvie, mușcate, măr verde
Note de bază:              cashmeran, mușchi de copac, patchouli

Parfumier:                   Jean-Christophe Herault from IFF

Designerul ambalajului:           Agence L’oeil Avisé

Gamă:                         EDT 40 ml                      109.62 lei
                                    EDT 60 ml                      134.60 lei
                                    EDT 90 ml                      166.36 lei
                                    DNS 75 ml                      43.52 lei
                                    B/S 150 ml                      25.79 lei

Lansare:                      Octombrie 2014




Share this:

,

CONVERSATION

1 comentarii:


  1. Dr. Vivek Galani is a leading expert in skin and hair. At hair transplant clinic in Surat Skin Care, Cosmetic Laser, Hair Transplant & Slimming Center, Dr. Galani offers the most advanced cosmetic and dermatologic care treatments. The clinic uses advanced FUE methods to produce high-quality hair transplants.

    RăspundețiȘtergere