PRINDE VALUL cu DAVIDOFF Cool Water Wave


Urmaresti valurile ce se sparg pana ce apare valul pe care il asteptai. Aerul este proaspat si sarat, soarele strălucește, iar briza împrăștie picături de apă pe fața ta. Valul se ridica si ti ridica usor partea din spate a placii de surf.
Acum este momentul iar tu te concentrezi asupra unui singur lucru: sa vaslesti in asa fel incat sa prinzi sansa sa te ridici pe creasta valului perfect. Asa cum stai pe placa de surf, marea te inconjoara. Marea este numai a ta iar un val imens de adrenalina iti cuprinde simturile. DAVIDOFF Cool Water Wave reda acest sentiment intens si incomparabil, exprimand noua fateta distinctiva a iconicului parfum oceanic Davidoff
DAVIDOFF Cool Water Wave este un parfum energizant ce ofera impresia de a fi aruncat direct in valurile oceanului . 
Pentru a atrage atenÈ›ia asupra călătoriei pe valuri, un trio de parfumeri renumiÈ›i - Francis Kurkdjian, Antoine Lie È™i Jean Jacques - au colaborat pentru a crea un parfum care este în acelaÈ™i timp proaspăt, modern È™i revigorant. 
Ca o invitaÈ›ie de a vă apuca placa de surf È™i a alerga spre valurile ce se sparg ale oceanului, Cool Water Wave  este un amestec acvatic proaspăt care este adus pe pământ prin aromele calde si vibrante de lemn. Parfumul se deschide cu acorduri energizante marine si note de grapefruit  ce se amesteca cu incitantul Piper Sichuan pentru a induce impresia unui spray racoritor la fel ca un val ce se sparge. Apoi vin la suprafata notele vibrante de frunza de mesteacan si ienupar.  Ca note de baza se asaza un substrat masculin de patchouli si lemn de santal, note ce aduc senzualitate parfumului. 
Punând accent pe designul distinctiv al sticlei originale, DAVIDOFF Cool Water Wave vine într-o sticlă modernizată. In cee ace priveste culoarea sticlei, aceasta a fost aleasa dintr-o paleta de 50 de nuante de albastru, pentru a reda prospetimea si indrazneala parfumului, impreuna cu capacul argintiu ce il face extrem de contemporan. 

Intruchipand perfect indrazneala si masculinitatea, imaginea noului parfum Cool Water Wave este actorul si surferul Scott Eastwood, ce este imaginea Cool Water din 2015.
Nu se poate pune la indoiala asupra dependentei de mare a lui Scott Eastwood. 
Campania de print DAVIDOFF Cool Water Wave il surpinde reusind sa prinda valul perfect, cum este stapanit de o invazie de senzatii si cum se bucura de moment.


Nothing compares to the rush you feel when you #catchthewave.






Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu