Fa Men Xtreme Heat Control, performanta impotriva transpiratiei, in conditii extreme



Special pentru momentele intense în care temperatura corpului crește, este necesară o protecție sporită împotriva mirosurilor neplăcute. Cei mai frecvenți factori care favorizează apariția transpirației abundente sunt stresul, emoțiile și activitatea fizică susținută.

Special pentru bărbații activi, pasionați de performanță și mișcare, Fa Men lansează o nouă gamă de deodorante care îi ajută să facă față provocărilor celor mai extreme temperaturi ale corpului: Fa Men Xtreme Heat Control.


Eficiența noilor deodorante Fa Men Xtreme Heat Control împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut este dovedită clinic, acestea fiind testate în cele mai extreme condiții, la temperaturi ce au ajuns până la 50ºC.

Protecția sporită este datorată formulei revoluționare Body-Heat Sensor bazată pe emulsie de polimeri, care acționează ca un scut la nivelul pielii, protejând împotriva umidităţii. Această tehnologie adaptează nivelul de protecţie concomitent cu evoluţia temperaturii corpului, dovedind un nivel ridicat de eficiență împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute.

Noua gamă este formată din:
Deodorant Fa Men Xtreme Heat Control Spray, 150 ml
PreÈ› recomandat 11,36 lei
Deodorant Fa Men Xtreme Heat Control Stick*, 50 ml
PreÈ› recomandat 11,36 lei
 Deodorant Fa Men Xtreme Heat Control Roll-on, 50 ml
PreÈ› recomandat 11,36 lei


Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu