Parfumurile de Craciun

Craciunul este o ocazie de a ne mari colectia de parfumuri sau de a face cadou un parfum nou unui prieten. Pachetele cadou sunt o optiune la indemana pentru a gasi usor un cadou inspirat sau pot fi pentru noi o optiune inteligenta de achizitie. In pachetele cadou primim la pretul parfumului si alte produse cum ar fi un gel de dus sau un after-shave balm.

Prima propunere de cadou vine de la Givenchy ,  Gentlemen Only si contine parfumul  (EDT 100 ml), un gel de dus si un balsam after-shave la pretul de 367 de lei.



A doua propunere este tot de la Givenchy si se gaseste exclusiv in magazinele Sephora: Givenchy Gentlemen Only Intense ( EDT 100 de ml) si varianta de calatorie, pret 396 de lei.

Fan di Fendi este un parfum pe care trebuie sa il incerci in aceasta iarna, este intens, clasic, usor lemnos. Pachetul cadou contine parfumul la 50 de ml si un gel de dus, pretul este 358 de lei.

Daca vrei sa iesi din limitele clasice ale unui parfum, iti recomand sa alegi Dsquared2 Wood Intense, Este parfumul creat pentru eroul urban, barbatul care capteaza toata inspiratia din elementele naturii, dar le transforma in atuuri pentru sine insusi. Sticla este deosebita, facuta chiar din lemn, astfel ca nici o sticla nu este identica cu alta, nervurile vazandu-se diferit. Setul cadou contine parfumul la 50 de ml, gel de dus si o mapa. Pretul este 305 lei.

 Eros de la Versace este parfumul care spune singur semnificatia lui. Parfumul este proaspat si usor oriental, are in el esenta casei Versace si este perfect pentru sezonul sarbatorilor. Pachetul cadou contine parfum 100 ml, gel de dus si o borseta. Pretul este 373 de lei.


Share this:

, , , , , ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu