Ferrari, Red Power Intense

FERRARI RED POWER este un blockbuster lansat în 2012, sub Gama Cavallino.
Acest parfum este dedicat barbatului autentic Ferrari. Puternic, carismatic, masculin si atragator: un seducator innascut.


ÃŽn
anul 2014, la doi ani dupa lansarea Red Power, gama se extinde cu o APA DE TOALETA INTENSE. Acest nou parfum este o versiune  mai intensa si mai senzuala a liniei deja existente.
Siluete grafice si materiale elegante, noua sticla RED POWER INTENSE este o reinterpretare subtila a sticlei originale RED POWER, care intruchipeaza un spirit chiar mai intens. Designul modern, denota eleganta si perfectiune, caracteristici emblematice pentru stilul italian Ferrari.



Ca
si cea originala, sticla RED POWER INTENSE  este gravata cu semnul emblematic Ferrari, iar deasupra se regasesc literele distinctive al siglei Ferrari.
O cutie ca de oțel periata fără cusur, pastreaza in siguranta o aluzie la magnetismul omului RED POWER INTENSE - puternic, carismatic, masculin si seducator.

Creatorii apei de toaleta: Alexandra Carlin & Pierre & Constantin Gueros
Familie:  Lemnoasa
Printr-o imbinare a notelor de varf  usor picante, de nucÈ™oară, piper roÈ™u È™i frunze de violete, RED POWER INTENSE este un parfum cald È™i distinctiv, care se deschide cu o remarcabilă  aroma piperate si arzatoare.
Notele de mijloc sunt o armonie distinctiva care îmbină aromele seducătoare de frunze de  lavanda cu linii îndrăzneÈ›e de orris È™i note de patchouli.
Notele de baza
de tamaie intensa se imbina indraznet cu notele de chihlimbar si lemn de oud. Parfumul subliniaza promisiunea unei seductii pasionale si increzatoare.

Noul parfum se gaseste in format de 40 ml, 75 ml si 125 de ml. Preturile incep de la 32 de euro, in functie de format si parfumerie.


Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu