Trussardi Black Extreme

Trussardi Uomo devine Black Extreme.

Masculin, misterios și negru absolut.
Trussardi Black Extreme este noul parfum dedicat bărbatului modern care este mereu în căutarea aventurii.  

Tradiția și originile sunt evocate printr-un design elegant și atemporal și reprezintă o semnătura a brandului și a excelenței italiene.
Un tribut adus trecutului, dar foarte ancorat în prezent, acesta reprezintă echilibrul perfect între modernitate și tradiție.Sticla opacă de culoare neagră reflectă eleganța și alura sofisticată a casei ce are ca simbol Ogarul, iar detaliile aurii extraordinare completează perfect designul atrăgător al acestui parfum. Emblemă gravată pe capacul sticlei îi oferă un plus de  personalitate. Numele 'Trussardi Black Extreme' gravat cu litere elegante aurii reprezintă un semn distinctiv al caracterului și intensității acestui parfum. 

Toate valorile de bază ale brandului Trussardi se regăsesc în acest parfum. Puternic și diferit, cucerește și atrage folosind o nouă armă de seducție. Notele sale de bază sfidează conceptele clasice și oferă o declarație puternică, contemporană.
Acordurile aristocratice de piele neagră, cu fațetele lemnoase, vetiver și patchouli exprimă o senzualitate evidentă și sofisticată. Parfumul se diferențiază prin contrastul dintre notele extrem de proaspete de lămâie italiană și acordurile puternice marine.
Nota fructată de prună învăluită de irisul italian intensifică caracterul unic, schimbător al parfumului prin nuanțe întunecate, senzuale și elegante.


Familia olfactivă: Fougere Lemnos cu Acorduri de Piele
Parfumier: Aurélien Guichard

Tomaso Trussardi, a patra generație a familiei Trussardi, este imaginea campaniei publicitare Trussardi Black Extreme și reprezintă stilul, eleganța și tradiția casei Trussardi.
Tomaso este CEO-ul casei de modă Trussardi și un manager cosmopolit, un bărbat modern de succes care devine într-un mode spontan și natural protagonistul campaniei alb-negru ce aparține fotografului VanMossevelden.

Noul Trussardi Black Extreme este disponibil in magazine incepand din luna octombrie. Pret: 291 lei 50ml.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu