Aqva Atlantiqve Bvlgari


Concentrația pură a energiei Oceanului Atlantic, într-un parfum proiectat de Maestrul Parfumier Jacques Cavallier. 
AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE redă puterea oceanului într-o experiență olfactivă. Bulgari și Jacques Cavallier insuflă spiritul ambrei gri în centrul parfumului, sărbătorind unul dintre cele mai cunoscute ingrediente ale parfumeriei. Revigorant și energizant, parfumul reconecteaza însăși purtătorul acestuia cu sursa vieții umane – apa.

STRUCTURA OLFACTIVĂ 
  „Am dorit să creez un parfum cu personalitatea și forța oceanului. Am vrut să captez energia sa extraordinară, exprimând prin cuvintele mele senzația trăită de către cineva aflat pe țărmul oceanului – care urmărește evoluția și magnetismul apei dincolo de percepția umană. Este evident pentru mine că această ambră gri – unul dintre cele mai mitice ingrediente din parfumerie – trebuia să fie centrul construcției sale. Ambra gri provine din adâncurile întunecate ale oceanului. Am creat un acord „Sea Amber” dens și nuanțat pentru a accentua misterul și a cristaliza puterea fascinației. Acesta oferă o senzație de armonie deplină, în timp ce echilibrează adâncimea și intensitatea Atlanticului. Acordul Sea Amber pretinde o notă contrastantă de prospețime, asemănătoare energiei oceanului, care echilibrează parfumul. Și cred că am realizat acest lucru: prospețimea este incredibil de pură și cristalină și aproape dezvăluie plenitudinea și tumultul oceanului. Astfel, două cuvinte care descriu oceanul s-au contopit și au devenit unul, creând puternica și distinctiva semnătură a parfumului AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE.” 
 Jacques Cavallier, Maestru Parfumier  
Pentru a crea semnătura distinctivă a parfumului AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE, Maestrul Parfumier a combinat două acorduri pentru a se contrasta și amplifica una pe cealaltă, echilibrându-i arhitectura cu arome duale. 
 Transmițând legenda olfactivă a ambrei gri (în timp ce conservarea sa este o raritate), Jacques Cavallier  a creat exclusivul accord „Sea Amber”, piesa centrală a parfumului. Acordul „Sea Amber” este central, în timp ce parfumul se dezvăluie treptat asemenea complexității și prospețimii oceanice. Contopirea fructata, proaspătă, acvatică inspirată de Hesperide, reamintește notele nostalgice ale stropilor mării. Acordul explodează cu o energie imensă, tenace cu acente crocante, transmițând aroma parfumului ca o dependență. 
INGREDIENTE:
 Acordurile de ambră marină sunt învăluite de note cremoase de lemn de santal, vetyver și rășină benzoica și note citrate de bergamotă italiană și lămâie siciliană.
GAMA:
Apă de toaletă 30 ml
Apă de toaletă 50 ml
Apă de toaletă 100 ml
Emulsie după ras 100 ml
Gel de duș 200 ml

Disponibil in parfumerii, Sephora, Douglas, Marionnaud, Kendra, Debenhams.

Share this:

,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu