Pierre Cardin, Bleu Marine pour lui



ÃŽn 1986 Pierre Cardin lansa Bleu Marine pentru el, un parfum unic, îndrăzneÈ› ÅŸi fresh, care a devenit un clasic pentru bărbaÈ›i. Trei decenii mai târziu, Casa Pierre Cardin reîmprospătează această esență inovatoare. Bleu Marine pentru el este primul parfum inclus în colecÈ›ia „Les Classiques”, o serie de parfumuri istorice extraordinare, care are rolul de a celebra stilul inedit È™i surprinzător al casei Pierre Cardin; fiecare dintre aceste parfumuri își păstrează È™i astăzi stilul È™i modernitatea.


Numele
„Blue” înseamnă eleganță È™i tradiÈ›ie. „Blue Marine pour lui”, reprezintă îndrăzneala È™i intensitatea parfumului, un ecou al culorii din care a fost inspirat numele, senzual È™i vibrant precum oceanul. Este un nume care evocă forÈ›a mării, libertatea È™i spiritul de aventură, prospeÈ›imea È™i rapiditatea unei lumi aflate în continuă miÈ™care.

Bărbatul
Este unul hotărât, care trăiește viața la maximum, caută aventura și libertatea. El este pasional și iubește emoțiile intense. Este bărbatul deschis, ale cărui gusturi nu sunt dictate de modă, ci de propria sa curiozitate și sensibilitate, de eleganța sa naturală.

Sticla
Are o formă unică, rotundă, specifică lui Pierre Cardin. Este inspirată de cerc, sugerând eternitatea. Astfel, design-ul ușor alungit este îndrăzneț și, în același timp, evocă simplitatea. O formă alungită, ca şi când devine propriul său contur, un design care este atât atrăgător, cât şi pur. Este o formă construită precis și ușor de ținut în mână. Desigur, pentru Bleu Marine ambalajul este bleu, pur. Capacul are o formă rotundă, de un albastru marin. Sticla are o cutiuță de aceeași culoare, ornată cu logo-ul Pierre Cardin, ce îi amplifică eleganța și modernitatea.

Parfumul
Are la bază o compoziție vie, fresh, care prezintă toate ingredientele unei vieţi active. Este un parfum care îmbină prospeţimea mării, adâncul oceanului, căldura unei veri mediteraneene. Aromele lemnoase și notele de mirodenii trezesc simțurile și dezvăluie masculinitatea și farmecul celui care poartă Bleu marine pour lui.


Familia olfactivă: CITRICE MARINE AROMATICE
Notele de început reunesc prospețimea aromei de lămâie și un acord aromatic înviorător.
Inima vibrează de intensitatea nucșoarei și tămâiei
Notele de final prezintă esenţele marine ale parfumului, combinate cu cele lemnoase, de patchouli și vetiver.

Pret:120 lei, EDT, 75 ml

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu