Guerlain l'Homme Ideal Cologne


L'Homme Ideal Cologne Guerlain, ridica un nou semn de intrebare: cum ar trebui sa fie barbatul cu care ea ar vrea sa se marite. Normal, sa fie sotul ideal. Barbatul ideal este un mit, dar parfumul lui este o realitate.



Photo by beautybarometer.com
Sotul ideal ar trebui sa fie energetic, sarmant si loial. Pe aceasta triada de calitati merg si notele parfumului.

Notele de varf sunt citrice, dar veti simti si o nota de Campari. Notele medii sunt citrusy neroli si  migdale proaspete. Notele de baza sunt vetiver si musk alb. Migdalele sunt nota distinctiva pentru acest parfum si in editia aceasta Cologne si in cea clasica.

Ideea reclamei este de asemenea interesanta si trebuie sa stiti ca fetele imbracate in mireasa sunt angajate ale companiei Guerlain, ele au pus in practica mesajul pe care il transmite acest parfum.


In Romania parfumul se va gasi in parfumerii incepand cu 1 mai 2015 la pretul de 444 lei pentru 100 ml, EDT.

Incep sa imi expun si parerile personale pe acest blog special incepand cu acest parfum, cu aceasta ocazie reamintesc ca desi blogul este dedicat cosmeticelor pentru barbati, blogul este scris de mine, o femeie, care mai scriu de regula pe beautybarometer.com. Am avut ocazia sa testez parfumul in avanpremiera si imi place mai mult decat l'Homme ideal clasic.  Daca pentru l'Homme ideal asteptarile mele au fost foarte mari si nu confirmate, l'Homme Ideal Cologne m-a surprins in mod foarte placut si cred ca va fi noul parfum vedeta pentru vara 2015.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu