Guerlain, l'Homme Ideal

Guerlain, l'Homme Ideal este parfumul care s-a lasat asteptat si a surprins pe cei pasionati deja de parfumurile Guerlain.


Parfumul este adaptat la noua generatie de consumatori, cu note sintetice, dar si de "piele". Parfumul a starnit deja reactii diverse si extreme. Pana la urma este vorba si de un concept controversat, "barbatul ideal" exista si cum ar fi el?

Un barbat ideal trebuie sa fie inteligent, frumos si puternic, fiecare atribut este transmis de una dintre notele parfumului l'Homme Ideal de la Guerlain.

INTELIGENȚA unei note de vârf scânteietoare și proaspete: fructele citrate aduc partea picantă, dinamică, rozmarinul așterne o atingere aromată, în timp ce bobocii de portocal adaugă un suflu de romantism.
FRUMUSEÈšEA notei de mijloc “amaretto” incredibil de senzuale, bazate pe duetul migdală – boabe de tonka, la care parmfumierul nostru a adăugat ingrediente ce rămân secrete... împreună cu o urmă de vanilie pentru căldura sa delicată, delicioasă È™i miÈ™cătoare.
PUTEREA notelor de bază lemnoase și de piele, pentru a-i oferi vigoare și consistență.
Mesajul olfactiv final este clar: ne aflăm în prezența unui bărbat distins, puternic și rafinat.


Parfumul se gaseste deja in parfumerii -  L 'Homme Ideal, EDT, 321 lei(50ml) - si are si extensie de gama deodorant - stick si spray - si gel de dus.




La Sephora se va gasi si caseta cadou, iar in pretul parfumului, vei putea cumpara si unul dintre celelalte produse din gama.

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu