Dsquared2, spirit salbatic



SURSA DE INSPIRAÈšIE: REÃŽNTOARCEREA LA SÄ‚LBÄ‚TICIE


Modern și sigur pe sine, acest bărbat acționează și joacă dupa paradigmele vieții moderne și societății urbane. Cu toate acestea, existența sa zilnică se adaptează spiritului său rebel, bine ascuns în interior. Este condus de dorința de a obține propria libertate, ce îl atrage asemenea unui magnet și îl conduce într-un loc în care este, în final, liber.
“Pentru noi parfumul reprezintă o conexiune emoÈ›ională cu ceea ce suntem, acesta dezvăluie o dorință ascunsă sau un vis, de aceea conceptul parfumului Wild are o legătură intrinsecă cu noi È™i cu ideologia casei Dsquared2. Expresia autentică a sinelui este de a trăi o libertate completă a ceea ce comunicăm È™i a ceea ce gândim – acest concept este facinant, mai ales în societatea de astăzi,” Dean and Dan Caten, Dsquared2.





PARFUM: O INIMÄ‚ SÄ‚LBATICÄ‚


Wild reprezintă evoluÈ›ia călătoriei olfactive a parfumurilor Dsquared inspirată È™i concepută din elementele naturii. Construit pe o bază fabricată de parfumul de debut, He Wood È™i urmat de Potion, Wild este un nou capitol în povestea parfumurilor Dsquared2 care explorează dorinÈ›ele bărbatului È™i conexiunile sale cu universul natural È™i urban care îl înconjoară. Acest concept enigmatic È™i covertibil face parte din DNA-ul casei Dsquared2: liberatea bărbatului de a-È™i exprima propria senzualitate È™i cele mai ascunse dorinÈ›e. Wild materializeaza pasiunea Dsquared2 pentru avant-gardă È™i abordarea neortodoxă asupra modei. 

STICLA: UN SPIRIT SÄ‚LBATIC

Sticla transparentă a parfumului Wild este înaltă și rafinată, iar design-ul elegant cu linii fine se ondulează pe umerii rotunzi, Sticla este decorată cu un capac negru-lucios și conține elemente din piele neagră ce are ca inspirație hamul armăsarilor, șeile și curelele stilizate. Acest elemente îndrăzețe create de Dean și Dan Caten, subliniază contrastul dintre conceptul sălbatic al sticlei și aroma capturată în aceasta. Sticla de parfum transmite într-un mod unic filosofia Dsquared2, prin transpunerea sex-appeal-ului fără inhibiții, într-un design modern și foarte chic.





AMBALAJUL: ELEGANȚĂ SĂLBATICĂ

Completând designul sofisticat al sticlei, ambalajul transmite o eleganță supusă. Te cucereÈ™te prin textura sa gri deschis È™i literele imprimate în negru lucios ce adaugă un plus de senzualitate întregului concept. 


CAMPANIE DE PROMOVARE: CURSA SÄ‚LBATICÄ‚

Steven Klein este omul din spatele obiectivului foto al campaniei de promovare a parfumului Wild. Unul din cei mai influenÈ›i fotografi din lumea modei, Klein este recunoscut pentru semnătura, stilul său subversiv È™i maniera unică de a fotografia corpul. Iconic È™i puternic, imaginile transmit conceptul noului parfum. Simbolizănd libertatea, armăsarul negru este liber, nu poartă È™a È™i etalează muÈ™chi sculptaÈ›i È™i strălucitori - o viziune a eleganÈ›ei È™i a forÈ›ei brute. 


ForÈ›a calului, inspiraÈ›ia acestui artist exepÈ›ional, este completată de torsul dezgolit al modelului Silvester Ruck fotografiat de Klein dintr-o perspectivă ce scoate în evidență structura È™i definirea musculară. Imaginile intime nu sunt transpuse, dar dezvăluie un abandon dezlănÈ›uit. Campania provocatoare este reprezentativă esteticii Dsquared2 – brand-ul sfidează limitele È™i creează colecÈ›ii È™i imagini dincolo de graniÈ›ele conventionale ale modei.


Share this:

,

CONVERSATION

2 comentarii: